Vervolgconsulten

Tijdens de consulten is het belangrijk dat je leert wat goede voeding voor je is, waar je lichaam blij van wordt, maar daarnaast is Bewustwording, Keuzes, Motivatie, Verandering, Smart, Bewegen ook van groot belang. Tijdens alle consulten word je gewogen en bespreken we de knelpunten waar je tegenaan loopt. Je krijgt bij ieder consult een thema met uitleg mee.

Strippenkaart na afloop van een traject

Heb je het traject afgerond en wil je een stok achter de deur controle, van 1 x per maand/kwartaal voor meten en wegen, neem dan nog een strippenkaart van 4 x à 15 minuten consult.

Eenmalig voedingsadvies

Wil je weten of je een gezond eet- leefpatroon hebt en alle voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid binnenkrijgt? Voor deze afspraak krijg je een voedingsdagboek gemaild, waarin je een paar dagen bijhoudt wat je eet en drinkt. Dit krijg ik via de e-mail weer van je terug. Aan de hand van deze gegevens analyseer ik of jouw voeding alle benodigde voedingsstoffen levert. Dan wordt er een voedingsadvies op maat gemaakt. Heb je een praktijk afspraak dan word je gewogen en nemen we alles uitgebreid door. Bij een online voedingsadvies weeg je je thuis en mailt mij de gegevens, waarna je later een eetplan ontvangt.

Groepsbegeleiding

Ook kun je meedoen aan een groepsbegeleiding dat bestaat uit groepjes van 4-6 personen. Elke week worden de resultaten (in privacy) gemeten, besproken en waar nodig aangepast. Deze bijeenkomsten kunnen op verschillende avonden gegeven worden. Ook is er een doorlopende groepsbegeleiding, dat is om de week.

Supermarkt Safari

Weet je zo langzamerhand niet meer wat je wel of niet moet kopen. Fabrikanten zetten nogal eens misleidende teksten op de verpakking. Je kunt samen met mij (de boodschappencoach) op stap bij de supermarkt bij je in de buurt. Dit kan individueel of in een groepje van maximaal 4 personen (dan deel je de kosten), je wordt dan gewezen op producten die je verantwoordt kunt kopen zonder allerlei toevoegingen, zodat je zo PUUR mogelijk kunt eten.