Zechsal

Vanaf 1 januari 2023 hanteert Zechsal een nieuwe bestelprocedure. Je besteld rechtstreeks bij Zechsal door de code ONTSPANNING10 te gebruiken krijg je 10% korting op jouw bestelling.

Ga daarvoor rechtstreeks naar www.zechsal.nl
Verzending vanaf € 25,00 is gratis.

Waarom zou je Zechsal magnesium producten gebruiken?

De landbouwgrond waarop ons voedsel verbouwd wordt is tegenwoordig armer aan mineralen, daarom is het voor onze gezondheid beter om het aan te vullen met bijvoorbeeld magnesiumolie en/of magnesium kristalvlokken voor bad of voetenbad.

Je lichaam in balans. Zonder magnesium kom je niet ver.

Magnesium, een belangrijk mineraal, Geen wonder want magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens. Het zorgt onder andere voor het ritme van je hart, de ontspanning van je spieren, het regelt je hormoonhuishouding en de aanmaak van energie.

Veel mensen hebben een tekort aan magnesium. Helaas haal je niet voldoende magnesium uit je voeding. Dit komt door de uitputting van de bodem waardoor het magnesiumgehalte de laatste tientallen jaren behoorlijk is gedaald.

Zechsal verlicht en ontspant bij stress, spierpijn en kramp (restless legs), vermoeidheid en slapeloosheid. Veel mensen hebben ongemerkt een magnesiumtekort. Mensen met bovengenoemde klachten hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Dat geldt ook voor sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

Magnesium draagt ook bij aan de opbouw en stevigheid van de botten. Voor de gewrichten is er de MSM poeder.

Heb je vragen over de resultaten en het gebruik van de Zechsal producten, dan kun je mij altijd bereiken via info@praktijkgewichtig.nl. Je kunt mij ook vinden op facebook: Jeltje Pool en Praktijkgewichtig (like deze pagina dan blijf je op de hoogte).

Een gezonde groet, Jeltje Pool