Praktijk Gewichtig | +31 (0)6 123 55 243 | info@praktijkgewichtig.nl

Zechsal

Bestel via www.zechsal.nl

Gebruik de code ONTSPANNING10 en ontvang 10% korting.
Bij een bestelling vanaf € 25,00 is de verzending gratis.


Het magnesium van Zechsal komt rechtstreeks uit de Zechsteinbron en is voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Het winningsproces vindt plaats in Groningen, vlakbij Veendam. Hier worden de magnesiumkristallen naar boven gehaald die op ruim 1600 meter diepte liggen.

De landbouwgrond waarop ons voedsel verbouwd wordt is tegenwoordig armer aan mineralen, daarom is het voor onze gezondheid beter om het aan te vullen met bijvoorbeeld magnesiumolie en/of magnesium badvlokken.

Zechsal heeft nog veel meer in haar assortiment, bijvoorbeeld bodycream, hair & bodywash, deodorant, skin balm (de natuurlijke aanpak van puistjes en roodheid, kan ook goed gebruikt worden als handcreme).Ook de Zechsal Pure Elements balancing cream met een energy booster NADH, vitamine C en E. Dan is er nog de MCM gel, hoog gedoseerd en een aanrader voor de spieren en gewrichten, geeft verlichting en sneller herstel. Voor de sporter is er ZechsallSport, houdt je spieren soepel en je botten sterk, verkrijgbaar in tube maar ook de flakes voor een voetenbad.

Zechsal verlicht en ontspant bij stress, spierpijn en kramp (restless legs), vermoeidheid en slapeloosheid. Veel mensen hebben ongemerkt een magnesiumtekort. Dat komt doordat voedsel steeds minder magnesium bevat, ons eetpatroon niet altijd voldoende divers is en veel soorten medicijnen een magnesiumtekort veroorzaken. Mensen met bovengenoemde klachten hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Dat geldt ook voor sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang.

Ik maak gebruik van cookies zodat ik u een optimale website kan leveren. Meer informatie