Praktijk Gewichtig | +31 (0)6 123 55 243 | info@praktijkgewichtig.nl

De onderstaande recepten worden regelmatig vernieuwd, dus blijf kijken. Binnenkort ook snelle recepten voor studenten op de website.

  • Kerstmenu 2020 ( voor 4 personen)

    Een overheerlijk kerstmenu. Smakelijk eten.

  • Gehakt Wrap met spitskool (4 personen)

    Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool en paprika toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm ondertusse...

  • Witte Asperges (2 personen)

    Kook de asperges met ruim water en breng aan de kook met de schillen en de kontjes. Voeg eventueel een beetje zout toe. Laat 15-20 minuten zachtjes koken op matig vuur met het deksel op de pan. Sch...

  • Studenten menuís

    Verschillende menu's speciaal voor studenten. Voordelig en makkelijk te bereiden. En gezond natuurlijk. Smakelijk eten.

  • Stoofpotje met wintergroente.

    Ingredienten voor 2 personen: 150 gram hamlappen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 winterwortel, stuk pompoen, 1 eetlepel vloeibare bak-en braad, 1 laurierblad, tijm, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 dl. boui...

  • Tomatensauzen

    Tomatensaus uit een pakje ? Welnee, die maak je gewoon lekker zelf. Hoe ? We leggen het in een paar stappen uit. Wat heb je nodig voor ongeveer 2 liter tomatensaus ? Op het recept van deze basiss...

  • Hutspot met mosterdreepjes

    Ingredienten: 500 gram aardappelen, 2 grote uien, 2 winterwortels, 150 gram spekreepjes, 1 eetlepel vloeibare bak-en braad of olie, 1 eetlepel mosterd, 1 1/2 dl. groentebouillon. Bereidingswijze:...

  • Stamppot Zuurkool

    Ingredienten: 500 gram aardappelen, 2 eetlepels rozijnen, 150 gram ham (dikke plak), 500 gram zuurkool, 1 1/2 dl. halfvolle melk, 1 eetlepel mosterd, 5 plakjes ontbijtspek. Bereidingswijze: Schi...

  • Stamppot Boerenkool

    Ingredienten: 500 gram aardappelen, 1 kleine ui, 1 lauruerblad, 1 stuk kruidnagel, 400 gram gesneden boerenkool, 2 rundersaucijzen, 2 dl. halfvolle melk, 2 eetlepels groningse mosterd. Bereidingsw...

Ik maak gebruik van cookies zodat ik u een optimale website kan leveren. Meer informatie