Praktijk Gewichtig | +31 (0)6 123 55 243 | info@praktijkgewichtig.nl

Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken om: gezond te eten, meer te bewegen, te zorgen voor voldoende ontspanning: volg dan de tips, blogs en ideeën van #HetGezondeNoorden (BGN-gewichtscoaches).

Samen zorgen we ervoor dat u zich een leefstijl gaat eigen maken, die ervoor zorgt dat u beter in uw vel komt te zitten, voldoende beweging krijgt, meer ontspannen kunt zijn, meer energie krijgt en wie weet ook nog wat overtollige kilo’s kwijtraakt (er zijn overigens ook tips indien u graag wat wilt aankomen).

Op een eenvoudige en prettige manier kunt zich een leefstijl eigen maken, die zo eenvoudig en prettig is, dat het een gewoonte wordt, kortom uw nieuwe leefstijl wordt uw nieuwe manier van leven.

Hoe: dat kunt de komende weken lezen via diverse social media. Kijk voor de eerste column van Jeltje Pool op facebookpagina https://www.facebook.com/Praktijk-Gewichtig-117600631688440/

Onderstaande gewichtscoaches (gediplomeerd, ervaren en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN) zijn de afgelopen maanden bezig geweest om een gezamenlijk programma op te zetten en hiermee ervoor te zorgen dat de algemene gezondheid toe gaat nemen: vandaar de naam: Het Gezonde Noorden.

Deelnemende praktijken:
Jeltje Pool: http://www.praktijkgewichtig.nl
Irene Dutijn-Kuperis: https://onetofit.nl
Antje van den Berg: www.gewichtscoachingfriesland.com
Trienke van der Kloet: https://www.passano.nl
Petra Bokma: http://www.voedingengewicht.nu
Andrea Vos: https://www.jouwvoedingsbron.nl
Froukje van Duinen: www.gezondheidspraktijkelro.nl
Tiny Slomp: www.tinyslomp.nl

#HetGezondeNoorden

Ik maak gebruik van cookies zodat ik u een optimale website kan leveren. Meer informatie