Praktijk Gewichtig | +31 (0)6 123 55 243 | info@praktijkgewichtig.nl

Januari 2020

De beste wensen voor 2020. Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dat al je dromen en goede voornemens uit gaan komen. Wat zijn jou voornemens ? Afvallen, gezonder eten, stoppen met roken, minder alcohol drinken, meer bewegen. Veel mensen besluiten om meteen in het nieuwe jaar het roer om te gooien. Alles tegelijk willen, maar werkt dat ook ? Neem nu afvallen, je kunt op zoveel mogelijke manieren gaan afvallen. Maar wees reëel, wonderdiëten bestaan echt niet. Je hebt vast al tal van diëten geprobeerd en toch kwamen de kilo’s er geleidelijk weer bij. Je veel ontzeggen werkt niet. Voeding is je medicijn, dus eet voeding in plaats van vulling. Je hoeft niet alles op te eten wat je voorgezet wordt of aangeboden krijgt. Zeg gerust eens nee. Jij wilt toch dat slankere lichaam waar je gezond oud mee wilt worden. Jij maakt die keuze wat je in jouw mond stopt. Krijg de controle over je eetgedrag terug, zodat je fitter en vitaler wordt en je weer zin hebt om te bewegen. En dat bewegen hoeft niet perse in de sportschool. Je kunt ook gaan wandelen, fietsen of zwemmen. Direct in het nieuwe jaar begin je vaak fanatiek, meestal rond blue Monday, dit jaar valt dat op 20 januari, kom je er achter dat het je niet alleen lukt. schroom dan niet om hulp in te schakelen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Kijk op de BGN-site om te kijken of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Wintergerecht met aardappelen, groenten en vlees

Voor 2 personen

IngrediŽnten

  • 300 gram vastkokende aardappelen
  • groenten naar keuze
  • 4 eetlepels olie
  • peper
  • eventueel knoflook
  • 150 gram varkens, bief-of kipreepjes.

Bereiding

Warm de oven voor op 200 °C. Was de aardappelen en groenten en snij in stukken en leg het in een ovenschaal, bestrooi met zout en peper. Doe knoflook ertussen. Laat het geheel in 2 eetlepels olie 20-30 minuten gaar worden. Bestrooi de vleesreepjes met peper. Bak het vlees in de rest van de olie in 6 minuten gaar en bruin en geef ze bij de groente en aardappelen.

Ik ben te bereiken via info@praktijkgewichtig.nl of via mob. 06 – 123 55 243. Op facebook: Jeltje Pool of Praktijk Gewichtig (like deze pagina, dan blijf je op de hoogte). Vorig jaar gemist, doe nu mee met Afvallen met Jan.
Een gezonde groet Jeltje Pool

Ik maak gebruik van cookies zodat ik u een optimale website kan leveren. Meer informatie